O Mílovi Bugtcherovi můžeme s klidným srdcem říct, že je specialista na pinďoury. Je odborník na ženský i mužský genitální piercing a zároveň jako jediný u nás provádí modifikaci zvanou beading, které se věnuje skoro dvacet let. „Do stovek penisů jsem zašil odhadem dva tisíce implantátů,“ shrnuje Míla svoje zkušenosti.

Beading, perly jakuzy, šatony

Beading jsou silikonové implantáty ve tvaru kuliček nebo půl kuliček umístěné pod kůží penisu. Název pochází z anglického bead, tedy korálek. Jiným názvem pro beading jsou perly jakuzy, který vychází ze zvyku, kdy si členové této japonské organizace, kteří strávili nějaký čas ve vězení, nechali všívat pod kůži penisu pravé perly. Za každý rok za mřížemi jednu.

V českém prostředí se ujala podobná praktika s umisťováním kuliček na úd, známá pod názvem šatony. Tyto kuličky, vyráběné ze spečených štětin zubních kartáčků, a často zoufalá hygienická úroveň celého zákroku ovšem často vedou k závažným zdravotním komplikacím.

Beading v Hellu

V Hellu ale nečekejte vězeňské šatony. Při beadingu, který patří do body modification praktik, pracuje modifikátor Míla Bugtcher se silikonovými implantáty atestovaným pro lékařské použití a samozřejmě má i patřičné sterilní vybavení a pracoviště a k tomu dvě desetiletí zkušeností a odborných znalostí.

Jak se objednat na beading

Na beading se objednejte u Míly Bugtchera, specialisty na tuto praktiku, na e-mailu me@hell.cz. Míla Bugtcher rád zodpoví i všechny další dotazy ohledně beadingu, implantátů do penisu známých také pod názvem jakuza perly nebo šatony.

Ceny beadingu najdete v našem ceníku.

Cena beadingu

13 otázek o beadingu (aka šatonech a jakuza perlách) na které jste se styděli zeptat

1. Jak přesně beading probíhá?

Princip je jednoduchý. Kůže na penisu se nařízne, v podkoží se vytvoří kapsa do které se vloží silikonový implantát a řez se sešije několika stehy. Implantát se pak na místě týden fixuje bandáží. Důležité je vyhnout se při zákroku žilám, které se na penisu v hojné míře vyskytují.

Je možné vybrat si ze dvou forem beadingu. První je klasický beading, kdy se používají jednotlivé kuličky. Druhá varianta jsou beadingové konstrukce, kdy zákazníkovi na míru vytvořím konstrukci z řady spojených kuliček, tak aby kopírovala tvar jeho penisu. Jednoduše řečeno tak vznikne nový „ráfek“.

2. Jak dlouho trvá implantovat do penisu beading?

Na sezení se zákazníkem si nechávám hodinu a půl, abychom měli dost času na konzultaci a přípravu. Samotný zákrok pak trvá jen několik minut od okamžiku, kdy kůži rozříznu do okamžiku, kdy ji opět zašiju. V případě beadingových konstrukcí, které předem vytvářím na míru, je potřeba delší doba, ale i tady se pohybujeme okolo deseti minut.

3. Jak velké jsou implantáty používané při beadingu?

Standardně používám kuličky o velikostech 6-9 mm. Pro zajímavý estetický efekt je možné kombinovat i kuličky několika velikostí. V místech, kde není možné umístit standardní velikosti používám i menší implantáty ve velikosti od 4 mm.

4. Beading je estetická nebo funkční modifikace?

Beading je obojí. Jde primárně o funkční modifikaci, která má i estetický efekt. U beadingových implantátů do penisu ovšem není možné pracovat s umístěním implantátu tak přesně jako u estetických implantátu na zbytku těla. Díky jinému typu podkožního vaziva mohou implantáty na penisu mírně cestovat a tělo si jejich umístění vždy trochu přizpůsobí. Určitá vůle je důležitá kvůli erekci a sexu. U konstrukcí je situace jiná, tam je možné umístění definovat přesněji, ale i tak se drobnému cestování nevyhneme.

5. Jaký je s beadingem sex pro partnerku nebo partnera nositele?

Pocit sexuální partnerky nebo partnera se může pohybovat od „skoro to necítím“, přes „bomba“ až po „nepříjemné a bolestivé“.

Vnímání sexuálních partnerů se liší podle typu a velikosti impantátů beadingu a také podle toho, jak s beadingem zachází jeho nositel. Proto se zákazníkem hned zpočátku proberu jeho sexuální preference a zvyky a až podle toho vybereme typ implantátu tak, aby odpovídal jeho potřebám. Pocit sexuální partnerky nebo partnera se může pohybovat od „skoro to necítím“, přes „bomba“ až po „nepříjemné a bolestivé“.

6. Jaký je sex s beadingem pro jeho nositele? Cítí nějakou změnu?

Beading samozřejmě cítí i nositel, ovšem jinak než jeho sexuální protějšek. Nositel vnímá tlak či tah v místě, kde díky implantátům dochází ke zvýšenému tření.

7. Je pravda, že beading se rovná zvětšení penisu?

Nejde o prodloužení penisu, ale o zvětšení penisu co do objemu. Samotné zvětšení penisu by nemělo takový efekt, jako má vhodné umístění kuliček. Kuličky umisťuji strategicky do míst, která jsou při sexu nejvíce exponovaná. Principem tedy není nacpat dovnitř co nejvíc kuliček, ale použít místa, kde bude mít pár kuliček ten největší efekt.

„Do stovek penisů jsem zašil odhadem dva tisíce implantátů,“ shrnuje Míla svoje zkušenosti.

8. Jak dlouho se beading hojí?

První fáze hojení kuliček v penisu trvá týden. V této fázi dochází k otokům a v prvních dnech doporučuji klid (kancelářské práce jsou ok, běhání po lešení méně). Penis je v prvních dnech zabandážován a je vhodné místo chladit. Hojení sice nebolí, ale může být omezující a nepříjemné.
Druhá fáze trvá asi dva měsíce, kdy implantát obroste podkožním vazivem. Bandáž se sundá a nositele týká už jen omezení v sexu.

9. Jak dlouho nesmím mít po beadingu sex?

Tohle je první otázka, na kterou se každý ptá. Steve Haworth, průkopník moderního beadingu, doporučuje dva měsíce bez sexu a masturbace. Totální dvouměsíční sexuální abstinenci ovšem považuji za nereálnou. Tento údaj pokaždé zmiňuji, ale zároveň se snažím poradit, jak při masturbaci beading nepoškodit a minimalizovat jeho pohyb. Penetraci ovšem skutečně doporučuji po dva měsíce vynechat.

10. Můžu s beadingem používat kondom?

Ano, beading je celý pod kůží a proto kondom nijak nepoškodí.

11. Beading se dělá zaživa nebo lze použít znecitlivění?

Byť je beading celkem bezbolestná záležitost, používám znecitlivující mast tam, kde proříznu kůži. Používám ji vždy. Beading totiž, na rozdíl od piercing, neberu jako rituál ale spíš jako plastickou operaci. Proto se u beadingu znecitlivění nebráním, naopak ho doporučuji.

12. Jaký typ mužů si nechává beading dělat? Není to modifikace jen pro kriminálníky? Ve vězeňském prostředí je modifikace známá pod názvem šatony nebo perly jakuzy.

Beading jsem dělal chlapům opravdu z celé společnosti. Někteří z mých zákazníků sice ve vězení bylo, ale jde o menšinu. Implantáty v penisu jsem dělal bachařům, policistům, řemeslníkům, podnikatelům, úředníkům, učitelům i manažerům. Obvykle jsou to lidé, na kterých to na první pohled není poznat. Jejich motivace je hlavně užít si sex.

13. Jak dlouho je možné nechat implantáty v těle? Lze je, třeba na přání partnerky nebo partnera, odstranit?

Na beading používám výhradně medical grade silikon, tedy lékařský silikon atestovaný pro použití v medicíně. V těle je možné ho nechat neomezeně dlouho. Přesto je poměrně snadné implantáty vyndat. Stačí provést malý řez a implantát vytlačit ven.

Jak se objednat na beading

Na beading se objednejte u Míly Bugtchera, specialisty na tuto praktiku, na e-mailu me@hell.cz. Míla Bugtcher rád zodpoví i všechny další dotazy ohledně beadingu, implantátů do penisu známých také pod názvem jakuza perly nebo šatony.

Ceny beadingu najdete v našem ceníku.

Cena beadingu