Piercingová šněrovačka nebo také piercingový korzet je luxusní ozdoba na večer, neobvyklý a lehce dekadentní doplněk na plesy, večírky či jiné akce. Nejčastěji se šněrovačka umisťuje na odhalená záda, ale takto netradičně lze ozdobit i výstřih či paže. Bolestivost při tomto zákroku není nijak drastická a být skutečně originální za tu trošku bolesti určitě stojí. Už babičky přece říkávaly „Parádo trp!“, tak proč je nevzít za slovo.

Jak na šněrovačku?

 

1. Vyberte si místo

Tip: Nejlépe vypadají šněrovačky, které mají 6–10 kroužků.

Místo pro šněrovačku vyberte podle toho, jak máte střižené šaty. Nejlepší čas pro napíchání šněrovačky je pár hodin před akcí aby zmizelo začervenání v okolí vpichu. Ideální je na napíchání piercingového korzetu přijít do Hellu rovnou v šatech, ve kterých vyrazíte na ples.

2. Myslete na vyndání

Šněrovačku je nutné vyndat tentýž den nebo nejpozději den příští. Máme vyzkoušené, že s ní lze celkem pohodlně spát. Šněrovačku vám rádi vyndáme v Hellu. Na termínu vyndání se můžeme domluvit při aplikaci.

Pokud šněrovačku budete vyndávat po večírku doma, dohlédněte na to, aby ten, kdo bude piercing vyndávat, měl čisté latexové rukavice a všechny vpichy vám důkladně vydezinfikoval.

3. Nechce si čas

Vyměřit místo pro aplikaci a napíchat piercingovou šněrovačku trvá asi hodinu. Protože se šněrovačky nejčastěji píchají odpoledne, kdy je v Hellu cvrkot, je dobré domluvit si termín s dostatečným předstihem. Můžete klidně volat i měsíc dopředu, abyste měli jistotu, že budeme mít dostatek času.

4. Vyberte stuhu

Stuhu do šněrovačky si přineste vlastní. Nejčastěji si vybírá aby ladila s šaty. Šířka stuhy by neměla přesáhnout 1 cm, aby se vešla do piercingového kroužku a měla by být asi 2 metry dlouhá, abychom měli dostatečnou rezervu.

5. Jizev se nebojte

Jizev po piercingových kroužcích se bát nemusíte. Zbudou po nich jen skoro neznatelné tečky v místě vpichu, které se po půl roce úplně ztratí.

6. Bacha na zatrhnutí

Místo, ke budete šněrovačku mít, nebude bolestivé, ale bude citlivé na dotek. Nikoho nenechávejte na šněrovačku sahat. Může vám do ranky zanést infekci. Velký pozor dávejte také na to, aby vám za piercingový korzet někdo nezatrhl při tanci. To by opravdu bolelo. Také buďte opatrní s alkoholem.

 

Cena piercingové šněrovačky

Cena šněrovačky je 300 Kč. K tomu připočítejte vratnou zálohu 100 Kč za každý zapůjčený kroužek. Standardní šněrovačka má obvykle 6-10 kroužků. V případě, že si nejste čímkoliv jisti (místem, počtem kroužků či něčím jiným) zastavte se u nás na konzultaci.

Na piercingové šněrovačky se objednávejte telefonicky na 775 353 696. U mladších 18 let vyžadujeme, stejně jako u piercingu, písemný souhlas rodičů nebo zákonných zástupců.